Om mig
Jag har drivit denna versamhet sedan 1998 i olika delar av landet men 2005 landade jag åter i mina hemtrakter Umeå. Efter ett antal års arbete inom vården sadlade jag om till massör och startade 1990 en massageverksmhet, men ganska snart ville jag utbilda mig vidare och blev tillslut Leg. Naprapat. Sedan dess har jag i huvudsak arbetat som företagsnaprapat. Nu har jag utökat tillgängligheten även för privata personer att kunna besöka mig antingen i Umeå på Björnvägen 17 eller i Yttre Långviken,Tavelsjö

Vad gör jag?
Jag behandlar ett flertal olika åkommor i rörelseapparaten men inriktar mig främst på rygg och muskulära problem. I huvudsak arbetar jag med mina händer men vid vissa tillstånd tar jag till hjälp en Skanlab apparat eller kopping för att uppnå en djupare cirkulation. Mjukdelsbehandling är det som jag i första hand behandlar med,vilket innebär massage, muskeltöj, triggerpunktsbehandling, mobilisering mm. Ledmanipulation vid behov. Jag ger även ergonomiska råd, instruktion i gym och individuellt anpassade träningsprogram. Som medlem i Svenska Naprapatförbundet har jag patientförsäkring!

Vad betyder ordet naprapat?
Naprapati kommer från tjeckiskans napravi som betyder "att korrigera", och grekiskans pathos betyder "lidande" En naprapat arbetar efter att försöka återställa en jämn rörlighet i rörelseapparaten och minska smärta. Stor vikt läggs på att försöka analysera bakomliggande orsak till problemet och hitta en lösning.

Vad är skillnaden mellan en kiropraktor och naprapat?
Skillnaden är inte speciellt stor idag. Naprapatin är en utveckling från kiropraktiken men båda metoderna har samma mål,bara lite olika tillvägagångssätt. Generellt kan man säga att en kiropraktor går på kotorna direkt medan en naprapat väljer att jobba med både muskler  och manipulation.


Prislista 2016

Naprapatbehandling

Nybesök         450 kr
Återbesök       380 kr

Massagebehandling
20 minuter      250 kr
till den som söker en snabb genomgång av ex.vis skuldror/nacke eller kanske behöver en serie behandlingar med Skanlab

40 minuter      350 kr
till den som söker en lite djupare massage

50 minuter      500 kr
till den som söker ex.vis en helkroppsmassage


För företag
En avdragsgill och klok investering i företaget! Vänligen kontakta mig för en offert och mera info!
 
Bokning sker på telefon 070-680 66 90