Vem är jag som står bakom kameran?

I korta drag kan man säga att jag är en person som gillar att ha fullt upp. Ibland får jag höra att jag inte gör annat än arbetar, och det kanske stämmer. Men 30-40 procent av min tid jobbar jag med min hobby och den kombinationen tilltalar mig. Övrig tid arbetar jag med min andra firma som naprapat.

Att fotografera har blivit ett behov, jag upplever helst livets alla händelser genom kameralinsen. Jag älskar att få skapa och jag gillar utmaningar. Att få testa nya, ibland lite knäppa, idéer ger lite extra krydda. Speciellt i studiomiljö.

Samtidigt utvecklar jag min kunskap, jag är självlärd och drivs av mitt eget intresse att ständigt söka nya uttrycksmöjligheter.

Jag har alltid tyckt om att fotografera men började på allvar 2009 då jag skaffade en systemkamera. Snart ville jag ha ännu bättre leksaker och en egen studioutrustning. Sedan dröjde det inte länge innan jag insåg att det här vill jag hålla på med mera än bara på fritiden, och startade eget som fotograf parallellt med mitt andra yrke. Landskap och djur är det som ligger mig närmast om hjärtat, men självklart utför jag all fotografering med glädje. Jag fotar bröllop, familjer, barn, fine art, företagsporträtt, och mycket annat. Kattfotografering har blivit lite av ett specialintresse vilket syns i min portfolio.

Genom åren har jag testat lite olika bildstilar men nu känns det som att jag har landat i min egen stil. Välkommen att klicka runt på min hemsida!Välkommen att ta kontakt med mig så berättar jag gärna mera. Besök gärna min Facebook och min Flickr sida för att se dagliga uppdateringar och eventuella erbjudanden.

Kontaktformulär

Skicka ett meddelande. Alla fält med * måste fyllas i.


Namn:*
E-post:*
Ämne:*
Meddelande:*
Skicka en kopia till dig själv
Word Verification:

Maria Westling

Maria

Välkommen att ta kontakt med mig så berättar jag gärna mera. Besök gärna min sida på Flickr där jag dagligen uppdaterar med blandade bilder.
Klicka på Flickr ikonen under denna text!

Address

Kabelvägen 10
Umeå

Email

maria.westling@wmartphoto.se

Phone

+46 (0)70-6806690