Din åsikt är viktig för oss. Var snäll och ge oss feed-back. Nedan är rekommendationer från våra klienter::

Maria är en väldigt duktig fotograf som snabbt lyckas fånga det som är typiskt för mina katter. Hon tar otroligt fina bilder och gör nästan ...

Gunilla Falk
 
Datum för inlägget: 02 May 2015
Inlaggt av: Gunilla Falk
Maria Westling är en helt unik fotograf. Jag måste få rekommendera henne till alla! Hon är en människokännare och förstår hur man vill ha det. En helt avslappnad och trygg fotograf, som också verkar ha så roligt under fotograferingen. Hon har fotat mina katter, och med lek och fantasi fick hon fram helt fantastiska bilder. Bra priser och lätt att komma överens vid köp. Jag kommer att anlita henne för att fota barnen i sommar :) Hon får ta med sig kameran ut i naturen, Jag är säker på att det blir bra!
 
Datum för inlägget: 03 March 2015
Inlaggt av: Elisabet Essegård
Jag kan varmt rekommendera Maria! Fotograferingarna med henne känns alltid naturliga och avslappnade, man har helt enkelt väldigt kul under sessi...

Sandra Eriksson
 
Datum för inlägget: 12 January 2015
Inlaggt av: Sandra Eriksson
Maria Westling är en fotograf som fångar ögonblick. Hon har fotat min son, mig själv, våran katt och oss alla tillsammans. Unika personliga bilder som är fulla av liv och kärlek. Westling fotar även landskap som ger naturen en levande själ. En okonstlad fotograf som fångar värdefulla ögonblick från våra liv!

Rent praktiskt: Inför fotograferingar har jag talat med Maria om vad jag önskar sedan sker fotografering i hennes studio. Man behöver bara vara "där" så fångar hon det man önskar. Beställningar av bilder är smidigt och jag har fått bra och snabb service och hjälp när jag haft frågor. Vill därför varmt rekommendera Maria Westling vid val av fotograf.
 
Datum för inlägget: 03 January 2015
Inlaggt av: Anna Holgersson
http://blogg.vk.se/frookenkrass
Lättöverskådlig och trevlig hemsida. Mycket fina bilder.
 
Datum för inlägget: 02 January 2015
Inlaggt av: Ann-Catrin Jisander
Vilken proffsig fotograf! Vi har bara beröm att säga om Maria, vi har fotat både barn och husdjur hos henne och alla har trivts jättebra i henn...
 
Datum för inlägget: 02 January 2015
Inlaggt av: Theres Olsson
Maria Westling är helt enkelt underbar som fotograf. Hon är kreativ, har öga för färger och kombinationer och får bilderna att bli enastående. Jag rekommenderar henne varmt som fotograf och vi kommer definitivt att låta henne fota både stort och smått framöver. Varje foto är väl värd sin vikt i guld när Maria är fotograf.
 
Datum för inlägget: 05 May 2014
Inlaggt av: Anna Källström
www.skimmerdals.se
Jag kan varmt rekommendera Maria!
Fotograferingarna med henne känns alltid naturliga och avslappnade, man har helt enkelt väldigt kul under sessionen!
Maria har många ideèr och är så kreativ samtidigt är hon alltid lyhörd för dina önskemål.
Hon har en fantastisk förmåga att fånga ögonblick och få bilderna livfulla.
Är enkel att samarbeta med och lätt att få kontakt med före, under och efter fotograferingen. Hon agerar proffsigt, diskret och effektivt.
Har en snabb leverans av bilderna och man blir alltid så nöjd över slutresultatet.
Jag ser fram emot många fler roliga timmar i studion,
 
Datum för inlägget: 01 May 2014
Inlaggt av: Sandra Eriksson
Snyggt, snabbt & enkelt. Maria både tar snygga bilder och tar sig tid att hitta detaljer som man troligen själv skulle missat när hon bearbetar bilderna. Är otroligt nöjd med allt från gravidmagebilder, familjeporträtt, bebisbilder & luciabilder där Maria fångat ögonblicken! Snabb återkoppling på både sammanställning av bilder, beställningar och andra frågor. Enkel kommunikation vilket underlättar hela processen från att boka in en tid till leverans av bilder, vilket inte ska underskattas. Rekommenderas varmt!
 
Datum för inlägget: 04 April 2014
Inlaggt av: Sara Lagerfelt
Mycket nöjd med alla våra samarbeten. En lyhörd, kreativ och noggrann fotograf som jag varmt rekommenderar. Hon har en fingertoppskänsla för bildens uttryck och en stark förmåga att fånga bildens själ. Kommer absolut göra fler saker med henne i framtiden.
 
Datum för inlägget: 12 December 2012
Inlaggt av: Emma Ögren

<< Start Tidigare 1 Nästa Sista >>

Sida 1 av 1


Lägg in din rekommendation
* fields are mandatory.
Ditt namn:*
E-mejl Adress:*
Om dig:
Din plats:
Din hemsida:
Din bild:
Bilden bör inte vara större än 500x500 px and 250 kb
Säkerhetskodwww.skimmerdals.se:
Skriv in säkerhetskoden här:*
Skicka oss din kommentar nedan:*